1
DYDEK47

Dingające pestki

Dodał DYDEK47 25.12.2014, 09:35

Czy jak pocisk odbije się od mojego czołgu i trafi w inny to zada mu uszkodzenia ?


Aby komentować, zaloguj się.
16

Szwagier097

25.12.2014, 09:41

teraz tak ale jest to bardzo żadkie

8

kraich

25.12.2014, 09:44

Tak zada jednak aby odbił się on w kogoś jest mała szansa z powodu gdyż rykoszety najczęściej odbijają w górę ale jest na to szansa.

9

blacha133

25.12.2014, 09:46

Tak, ale trzeba mieć szczęście, aby takie coś zrobić.

1

Deltox

25.12.2014, 09:58

Teraz tak ale zadko sie zdarza

2

rafsik04

25.12.2014, 10:13

jeszcze mi sie nie zdarzylo ale czytalem ze tak ma byc

1

gesiu22

25.12.2014, 10:28

zada pod warunkiem że przebije się przez jego pancerz, ale to są baaardzo rzadkie sytuacje, zazwyczaj pociski odbijają się i lecą w kosmos

6

HeadShot

25.12.2014, 10:39

Tak zada jeśli odbije się od twojego czołgu pod odpowiednim kątem,trafi w inny czołg i przebije pancerz.

15

Raks001

25.12.2014, 10:42

Może tak być, ale jest bardzo mała szansa na to.

5

_kuba_15

25.12.2014, 10:42

Wtedy penetracja spadnie, ale jeśli jakiś miękki czołg zostanie przebity to normalinie straci trochę HP.

Użytkownik usunięty

25.12.2014, 11:11

moze sie tak zdazyćale u mnie tak było tylko raz strzeliłem w mausa a zniszczyłem
wt.auf e-100

12

ryszard.twarog

25.12.2014, 11:22

Mausik jest dla mnie mistrzem w tym procederze:) kiedyś objechały mnie trzy medy jednego przyparłem do muru, drugiego wykończyła arta przeciwnika gdy jej pestka zdingowała ode mnie trzeci przy okazji wyrwał spore obrażenia:)

18

Lepperr

25.12.2014, 11:26

Jest to jak najbardziej możliwe. Widziałem kiedyś jak tiger 2 strzelił w kv4 i zniszczył sojuszniczy is3

Użytkownik usunięty

25.12.2014, 11:28

Jest to rzadkie ale się zdarza.

Użytkownik usunięty

25.12.2014, 12:22

tak zada ale to jest rzadkość

1

zaibatsuu

25.12.2014, 12:26

tak ta zasada działa w pokoju treningowym z znajomymi możesz to sprawdzić

6

Janeczek321

26.12.2014, 14:38

Tak, ale to duża rzadkość :P

10

jakub2038

26.12.2014, 15:16

Tak jest taka możliwość jednak zdarza się to bardzo rzadko ;)

19

Tomek_F

26.12.2014, 17:26
1 plus

po oobiciu moze zadac obrazenia, ma mniejsza penetracje wiec rzadko sie do zdarza. po kolenym odbiciu juz znika

5

XraSh750

26.12.2014, 18:38

jaki ja nie poważny jest taka morzliwość

19

macpryka

26.12.2014, 20:09

Oczywiście. Pociski może zabić przeciwnika.

23

ziutoslavv

26.12.2014, 20:58

nie widziałem czegoś takiego

Ostatnie tematy