11
matix0890

Załoga na czołgach premium

Dodał matix0890 02.10.2014, 19:34

Dlaczego jest biorę załogę z Chi nu kai czołg redni Vtieru na III tier czołg sredni japonski to zaloga traci 20% ?


Aby komentować, zaloguj się.
3

karol2010

02.10.2014, 19:37

Załogę wsadzasz ze zwykłego czołgu na premium - wtedy jest bez kary.

19

Bu111

02.10.2014, 19:46
1 plus

Dokładnie - ze zwykłego na premkę (tego samego typu) możesz bez kary przekładać (bez przeszkolenia). W drugą stronę to nie działa.

15

N0sfera1U

02.10.2014, 19:49

Tak jak pisze kolega.wyżej.

1

rembuch52

02.10.2014, 22:11

Jeśli przeniesiesz załoge ze zwykłego czołgu na premkę to wtedy bez kary w innym przypadku jest z kara :/ niestety :D

9

marcjasz7

02.10.2014, 22:15

Bierzesz załogę z normalnego czołgu tej samej nacji i tego samego typu i przekładasz bez żadnych kar .

17

gracz1991

02.10.2014, 22:21

Przeniesienie załogi z czołgu premium (na którym ma specjalizację) na czołg zwykły niesie ze sobą kary. Zasada ta ma swoje odstępstwo, gdy przenosimy załogę ze standardowych pojazdów na premium (niezależnie od tieru).

19

Tomek_F

03.10.2014, 07:24
1 plus

ze zwyklego na premke nie zabaiera, w druga srone juz normalnie

17

mlynek_WoT_99

03.10.2014, 07:32

na czołgach premium nie opłaca się tworzyć nowej załogi lepiej szkolić z tej samej nacji itego samego typu czołgu np: załoga z IS-3 do Churchilla III

10

68rork

03.10.2014, 07:45

Bo robi się zawsze odwrotnie . Ze zwykłego na premke się przenosi załogę tego samego typu czołgu bez straty

Ostatnie tematy

kubal05ludek
adam.k-1997
Cristof
Rafał
Kuba