Czy w 100 poziomie konto się usuwa? Nid, nie usuwa się, po prostu trwa dalej, dopóki moderatorzy nie dodadzą większej ilości leveli. Zresztą nie mogą ci usunąć konta, bez Twojej zgody i wiedzy ;)