Newsy

Zamknięcie gry

15.10.2016, 23:52

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje o wyłączeniu gry dnia 25-go października 2016. Gracze, którzy posiadają walutę premium w grze mogą zamienić ją na dobra w innych grach dostępnych na platformie R2 poza Wartune i League of Angels. Pozdrawiamy.   [Źródło: Strona g... (czytaj więcej)

Koniec konserwacji serwerów gry

29.09.2016, 17:20

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje, że zakończyła się awaryjna konserwacja serwerów gry. Obecnie wszystkie serwery powinny działać bez problemów. Powodzenia w grze. Trzeba nadrobić stracony czas. Pozdrawiamy.[Źródło: forum]

Awaryjna konserwacja serwerów

06.09.2016, 09:44

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje o awaryjnej konserwacji wszystkich serwerów gry. Prace rozpoczną się o 15:00 GMT+8/ 00:00 PDT/ 3:00 EDT/ 8:00 GMT. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

30.08.2016, 14:23

Witajcie drodzy Fani gry!Wydawca gry zapowiada na dziś na 15:00 GMT+8/ 00:00 PDT/ 3:00 EDT/ 8:00 GMT konserwację serwerów gry. Niestety nie podano czasu przez jaki serwery będą niedostępne. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.Pozdrawiamy. [Źródło: forum.r2games.com]

Koniec konserwacji serwerów gry

28.08.2016, 10:45

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje, że zakończyła się konserwacja serwerów gry. Obecnie wszystkie serwery powinny działać bez problemów. Powodzenia w grze. Trzeba nadrobić stracony czas. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

22.07.2016, 16:50

Witajcie drodzy Fani gry! Twórcy gry informują, że była przeprowadzona konserwacja wszystkich serwerów gry. Obecnie serwery powinny już działać bez problemów. Do boju trzeba nadrobić stracony czas. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Problemy techniczne

26.06.2016, 23:25

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje, że jest świadomy problemów z zakupami za pośrednictwem MOL na kwoty większe niż 1,99 $. Prace trwają, ale niestety nie wiadomo kiedy się skończą. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]  

Konserwacja serwerów gry

22.06.2016, 12:47

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu zapowiada na jutro konserwację serwerów gry. Początek prac planowany jest na 14:00 (GMT +8). Trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

20.05.2016, 18:30

Witajcie drodzy Fani gry! Twórcy gry informują, że dziś była przeprowadzona konserwacja wszystkich serwerów gry. Obecnie serwery powinny już działać bez problemów. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

24.03.2016, 10:35

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca tytułu informuje, że zakończyła się konserwacja serwerów gry. Obecnie wszystkie serwery powinny działać bez problemów. Powodzenia w grze. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

28.02.2016, 09:39

Witajcie drodzy Fani gry! Twórcy gry informują, że była przeprowadzona konserwacja serwerów gry. Obecnie serwery powinny już działać bez problemów. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

30.01.2016, 22:56

Witajcie drodzy Fani gry! Twórcy gry informują, że była przeprowadzona konserwacja serwera gry. Obecnie serwer powinien już działać bez problemów. Przy okazji dodano następujące elementy w grze. Odblokowano event Eternal Roulette. Wiosenny event "New Spring Festival Event for year ... (czytaj więcej)

Połączenie serwerów gry

10.01.2016, 20:27

Witajcie drodzy Fani gry!Wydawca tytułu informuje, że 12-go stycznia nastąpi połączenie serwerów gry. Dokładny harmonogram poniżej:10:00 GMT+8 (1/11 18:00 PST, 1/11 21:00 EST, 1/12 02:00 GMT) EST: S42-S45-S48-S52-S55 + S58-S62-S66-S69 + S72, EST: S7-S10-S3-S20-S23-S14-S17... (czytaj więcej)

Konserwacja serwerów gry

22.12.2015, 19:44

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca gry zapowiada na 22-go grudnia na 14:00 (GMT+8) konserwację wszystkich serwerów gry. Cała operacje nie powinna zająć więcej niż 2 godziny. Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Konserwacja serwerów gry

21.12.2015, 20:27

Witajcie drodzy Fani gry!Wydawca gry zapowiada na 22-go grudnia o 14:00 (GMT +8) konserwację serwerów gry.Cała operacje nie powinna zająć więcej niż 2 godziny.Pozdrawiamy! [Źródło: r2games.com]

Konserwacja serwerów gry

25.11.2015, 08:40

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca gry zapowiada na dziś na 14:00 (GMT+8) konserwację serwerów gry. Cała operacje nie powinna zająć więcej niż 2 godziny. Przy okazji dodano nowy event "Happy Flipping". Pozdrawiamy.  [Źródło: forum]

Połączenie serwerów gry

04.11.2015, 22:46

Hej! Wydawca gry informuje, że dziś nastąpiło połączenie serwerów gry. Dokładny harmonogram poniżej:    EST: S74-S76 + S26-S29-S32-S35-S39    PST: S24-S27-S30-S33-S37-S40-S43-S46-S50-S53-S56-S60 + S64-S67-S70-S73. Zasady połączenia serwerów: - Postacie z ob... (czytaj więcej)

Konserwacja serwera gry

23.09.2015, 23:21

Witajcie drodzy Fani gry!Wydawca tytułu informuje, że zakończyła się konserwacja serwerów gry. Dodatkowo wprowadzono następujące dodatki w grze:         1. Odblokowano dwie nowe flagi: odwagę i siłę.         2. Zw... (czytaj więcej)

Połączenie serwerów gry

15.09.2015, 08:05

  Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca gry informuje, że 15-go i 16-go września nastąpi połączenie serwerów gry. Dokładny harmonogram poniżej: Czas trwania: 4 godziny. Dzień: 15.09.2015, początek o 14:00 GMT + 8 (9/14 23:00 PDT, 02:00 EDT 9/15, 9/15 07:00 GMT).     &n... (czytaj więcej)

Konserwacja serwerów

24.08.2015, 20:56

Witajcie drodzy Fani gry! Wydawca gry zapowiada na 25-go sierpnia 16:00 (GMT +8) konserwację serwerów gry. Cała operacje nie powinna zająć więcej niż 2 godziny. Przy okazji zostaną dodane następujące elementy w grze:      - Nowy system: "Spot the Omnipotent".   ... (czytaj więcej)

Nowy serwer gry

03.07.2015, 20:26

Witajcie Drodzy Fani gry!   Wydawca gry planuje 7-go lipca uruchomienie serwera gry o nazwie "Celestial Arch". W związku z tym wydarzeniem planowane są dodatkowe eventy w grze.   Pozdrawiamy   http://monkeyking.r2games.com/news/%E2%80%8B%5BS77%5D_Celestial_Arch_%28PDT%29,_Opens_at_9:0... (czytaj więcej)

Canyon Cliffs

18.06.2015, 20:46

Witajcie gracze! Przypominamy, że już jutro zostanie uruchomiony nowy serwer oznaczony numerem S76 noszący nazwę Canyon Cliffs. Do boju. pozdrawiamy http://forum.r2games.com/showthread.php?178912-S76-Canyon-Cliffs-%28EDT%29-Opens-at-9-00-AM-EDT-on-June-19th!&p=1381168#post1381168

Konserwacja serwerów

18.06.2015, 20:46

Witajcie gracze! Już powinna dobiec końca konserwacje serwerów gry. Przy tej okazji dodano nową zawartość Jade Seal. pozdrawiamy http://forum.r2games.com/showthread.php?179173-Monkey-King-Online-6-18-Maintenance-amp-Patch-Notes&p=1383029#post1383029

Płatności

18.06.2015, 20:42

Witajcie gracze! Wydawca gry podejmuje współpracę z Xsolla chce, aby było jeszcze więcej możliwości płatności w grze, co powinno być korzystniejsze dla graczy. pozdrawiamy http://monkeyking.r2games.com/news/New_Payment_System!_Even_Easier_Payments!/17386

Ankieta

17.06.2015, 19:44

Witajcie gracze! Na stronie producenta gry uruchomiona została dla Was ankieta. Wypełnienie jej nie powinno zająć Wam więcej niż 5-10 minut, a w zamian wydawca gry obiecuje nagrody w formie kodów. http://forum.r2games.com/showthread.php?178931-Great-Invitation-Take-the-Player-Survey

Nowy serwer

16.06.2015, 22:35

Witajcie! Drodzy gracze 19-go czerwca planowane jest uruchomienie nowego serwera gry o nazwie Canyon Cliffs. W związku z tym przewidziane są eventy związane z uruchomieniem tegoż serwera. Są to wydarzenia, które dostępne są tylko na nowo otwieranych serwerach gry. pozdrawiamy http://foru... (czytaj więcej)

Konserwacja serwera

03.06.2015, 20:22

Witajcie! Przykra wiadomość dla fanów tej gry. Zapowiadana jest konserwacja serwera i w związku z tym przez pewien czas nie będzie można grać, ale według zapewnień nie powinno, to potrwać dłużej niż 2 godziny.   http://monkeyking.r2games.com/news/Monkey_King_Online_6/4_Maintenance_&_... (czytaj więcej)