10
oOMiszczU

Zagrash

Dodał(a) oOMiszczU 24.02.2014, 22:42

Czy według Was można go nazwać pierwszą poważną przeszkodą, jeżeli chodzi o lochy??


Aby komentować, zaloguj się.
19

WitchFinder

24.02.2014, 23:17

Noo fakt trzeba sie nad nim troche nameczyć ;3

24

Paweł18

25.02.2014, 09:39

Nie jest on żadną poważną przeszkodą.
Nalezy najmów uzbroić w przedmioty z krytycznym atakiem , i z dużą ilością obrażeń.
Co do najmów to wystarczy mieć np włóczników bądź hoplo z dużą ilością charyzmy bo podwójne obrażenia tutaj grają poważną rolę. Nie zapomnij oczywiście o medyku z siebie z krytycznym uzdrawianiem oraz blokerze z elitarnego.

10

BearGryf

25.02.2014, 18:39

Jak chce się pobić rekord Polski to tak, ale jak normalnie go robić to nie

11

gladiator1game

02.03.2014, 14:33

zdecydowanie tak ja go bilem jak reprezentowal jeszcze level 100 i byly stare zasady lochow ale jest pierwsza powazna przeszkoda

Ostatnie tematy