12
Hondakia

Outworld devauer i jego 'q'

Dodał(a) Hondakia 26.03.2015, 14:59

Czy jego pierwsza umiejętność może spudłować?


Aby komentować, zaloguj się.
4

Testractus

26.03.2015, 18:24

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Można źle kliknąć i użyć Q na innej postaci albo creepie.

11

masive

30.03.2015, 21:19

moze spudlować jest to zwyky autoattack wiec wplywa na niego roznica wysokosci oraz zdolnosci unikow

1

krris

30.03.2015, 22:04

masive i tutaj się mylisz... to nie jest modyfikator ataku jak np mana burn, to jest zasadniczo zaklęcie, a jako takie to nie można go uniknąć, więc nie nie może spudłować (wyjątek to faceless, bo jego pasywka umożliwia mu unikanie nawet skilli)

1

CrazyLittleThing

30.03.2015, 23:27

Przy normalnym ataku możliwy jest unik przez przeciwnika, części obrażeń fizycznych. Jeżeli chodzi o sam dodatek z umiejętności nie jest ona unikana, wyjątkiem są tu DODGE i HARD MISSY.

Ostatnie tematy

Kosa231
Player_076124
Adas
Adam
TibiaNaCzasie